Home Om Anna & Livewell

Om Anna & Livewell

Hej och varmt välkomna hit!

Vi är ett nystartat lifestyle-brand som hoppas att vi kan inspirera till bättre hälsa och välmående varje dag. Vi delar artiklar och intervjuer med insikter och inspiration.

Målet är att du ska kunna få in Self-care i ditt dagliga liv.

Speciellt kvinnor är “the last one at the table” och ger till alla andra både i första och andra hand för att sen hamna sist i ledet av egenvård och får stå vid sidan av och äta rester. Ja, det här är både en metafor samtidigt som det är en sanning och kanske ett vanligt senario hos dig? Eller hinner du med allt du ska?

Är du ok med hur alla bitar av hur ditt liv ser ut? Eller vill du må bättre?

Du kanske gillar att ha mycket att göra och saker som händer men ditt hjärta och din kropp kanske inte alltid orkar med?

Kanske känner du krav från omvärlden att orka alla bitar, och får en hög puls när du tänker på hur mycket mer närvarande du skulle kunna vara för dina barn, dina vänner osv. Eller så har du stora funderingar som tar över och som kanske är mer kontra-produktiva än gör gott?

Här på Lws delar jag mina erfarenheter av en strålande karriär, av inre- och yttre hälsa, av stora och små förändringar, produktivitet och motivation, föräldraskap, stress/balans och hur det är att vara kvinna i en allt snabbare värld. Plus mycket mer. Hoppas ni finner något som kan ge er styrka och klarhet.

 

Vi finns för dig, kvinna (eller man), som håller med vår vision att du, liksom alla andra kvinnor och mödrar i världen, förtjänar att leva ett hälsosamt, lugnt och härligt liv. Här bygger vi upp vår community:                                                       

Livewell Sthlm jobbar med gästskribenter som delar erfarenheter och insikter samt går på djupet i de vi intervjuar.

Varmt välkomna!

 

Om Anna:

Anna Järphammar är Grundare Lws | Certifierad fotograf | utbildad inom kommunikation och PR Management på Berghs | Har jobbat 18 år inom MTG som producent, programledare, projektledare, Head of News.
Samt varit verksamhetsutvecklare inom Non-profit. Anna är stolt mamma till tre barn, och förutom att se livet i bilder, har hon en passion för holistisk hälsa och att lära sig själv och andra mer om hur vi kan leva livet på bästa tänkbara sätt.

Följ henne på Facebook  @ anna.jarphammarLivewell eller Instagram gå till hennes fotograf-hemsida för fler saker.

Mail: anna.jarphammar@gmail.com

 

Intresserad av att skapa ett vinn-vinn-vinn-partnerskap/samarbete? Vi jobbar gärna med dig som har ett genuint likasinnat meddelande och intresse som du vill förmedla.

Kanske är du en passionerad skribent och vill bidra till bättre folkhälsa och medvetenhet? Eller är du också en kvinna eller man som brinner för kvinnors utveckling och jämställdhet?

Hör gärna av dig! Varma hälsningar Anna & Co.  

 

www.annajarphammar.com