Home Om oss | Nyhetsbrev

Om oss | Nyhetsbrev

Hej och varmt välkomna hit!

Livewell Stockholm inspireras av det som får oss att växa och må bra så vi kan skapa ett mer välmående hållbart samhälle.  

Vår vision med Livewell Sthlm är att visa andra att hälsa är så mycket mer än fysisk aktivitet och 7 timmars sömn per natt och bra kost; det är att vara medveten om hur vi väljer att leva våra liv, om relationer, och hur vi t.ex hanterar stress.  För allt det här och mycket mer hänger ihop.

Vi har ett givet mål vilket är att skicka vidare goda exempel till båda barn och vuxna, om hur man kan leva med välbefinnande varje dag!

 

Likt att yogaövningar är mer än att skapa utrymme i min kropp; det skapar även utrymme i mitt sinne. Bra kost ger energi till att göra rätt val, bra kondition håller dig frisk, meditation gör att du lever med intention… för att nämna några exempel. En av de saker som jag brinner för är att kultivera ett samhälle kring denna typ av mindfulness.

Vi delar expertis, artiklar, samtal, ger tips och råd om hållbar (holistisk) hälsa, livsstil och arbetsliv och delar inspirerande samtal och berättelser för att du ska få mer kunskap och insikter om dig själv, din kreativitet, självledarskap och egenvärde.

*Livewell Stockholm inspires to make meaningful choices and to live with intentions. Read interviews and reflect and learn from experts, get insights and words to empower, to improve well-being in our society. And connect with others who feel the same.

 

För att få vårt nyhetsbrev eller komma i kontakt med oss skriv din fråga eller meddelande här:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Do you want to sign up for my newsletter?
[mailpoetsignup your-signup mailpoet_list_1]

 

 

Livewell Sthlm jobbar med gästskribenter som delar erfarenheter, är du intresserad av att skriva för oss, läs mer här och hör gärna av dig! 

Varmt välkomna!

Anna Järphammar är Grundare Lws | Certifierad fotograf | och journalist. Hon är utbildad kommunikationsstrateg  från Berghs | Har jobbat 18 år inom MTG bl. a. som producent, programledare, projektledare, Head of News.
Samt verksamhetsutvecklare inom Non-profit. Anna är vanvettigt förtjust i sin familj, som består av man och två söner och en dotter, och förutom att se livet i bilder, har hon en passion för att dela sin egen och andras erfarenhet om att bygga upp sig själv genom holistisk hälsa och själv-ledarskap för att inspirera till ett mer välmående samhälle.

Följ henne på Facebook  @ anna.jarphammarLivewell eller Instagram gå till hennes fotograf-hemsida för offert för fotografering av ditt företag, din hemsida eller annat event.

Mail: anna.jarphammar@gmail.com

 

Intresserad av att skapa ett samarbete? Vi jobbar gärna med dig som har ett genuint likasinnat passion och intresse som du vill förmedla.

Kanske är du en passionerad skribent och vill bidra till bättre folkhälsa och medvetenhet? Eller är du också en kvinna eller man som brinner för kvinnors utveckling och self-care? 

Hör gärna av dig! Varma hälsningar Anna & Co.  

 

www.annajarphammar.com