Home Om oss | Nyhetsbrev

Om oss | Nyhetsbrev

Hur hittar du fokus i en värld som är byggt att distrahera oss? Tacklar du dagliga “äventyr” genom att förtränga känslor, gnälla över krämpor och sen acceptera att “så här är livet”? eller vill du något mer? Känner du som jag att möjligheten finns för att vi alltid, alltid kan må och känna och leva lite, lite bättre? Bara vi vet hur?

För om vi lär känna oss själva, våra behov, brister, egenskaper och varför vi tar särkilda beslut så har vi kommit ett bra steg på vägen. Men det behöver inte sluta där. Det finns så mycket vi kan lära oss själva och lära ut till andra, i synnerhet till allas våra barn!

Jag har en bra erfarenhet uppbackad av research jag gjort under lång tid och vet hur man kan klara ett liv utan sedvanlig back up. För mig är ett bra liv ett liv där man är lika hälsosam inuti som utanför.


Jag vet att yoga kan läka våra kroppar och lugna våra själar, att en kombination av västerländskt och österländskt läkekonst är det som kan få oss i balans inifrån och ut. Det kan förändra din hälsa totalt, det är jag ett levande bevis på, återställa balansen i kropp och själ. 


Här delar vi berättelser med olika livsstils-perspektiv och fördelarna med att tänka inåt och om hur vi kan ta oss närmare våra värderingar för att sen förändra, påverka, influera och ge vidare till andra. För är inte det poängen? Att skicka vidare goda exempel till både barn och vuxna och inspireras av det som får oss att må bra – så vi kan skapa ett mer välmående och hållbart samhälle.

 

 

 

Här delar vi expertis, artiklar, samtal, ger tips och råd om hållbar (holistisk) hälsa, livsstil och arbetsliv och delar inspirerande samtal och berättelser för att du ska få mer kunskap och insikter om dig själv, din kreativitet, självledarskap och egenvärde.

*Livewell Stockholm inspires to make meaningful choices and to live with intentions. Read interviews and reflect and learn from experts, get insights and words to empower, to improve well-being in our society. And connect with others who feel the same.

 

För att få vårt nyhetsbrev eller komma i kontakt med oss skriv din fråga eller meddelande här:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Do you want to sign up for my newsletter?
[mailpoetsignup your-signup mailpoet_list_1]

 

Anna Järphammar har startat Lws | är Certifierad fotograf och journalist | content specialist. Hon jobbar främst med entreprenörer, organisationer och bolag.  Hon är utbildad kommunikationsstrateg/PR Management på Berghs | Har jobbat 16 år inom MTG bl. a. som exekutiv producent, programledare, projektledare, Head of News, mm.
2009-2010 som verksamhetsutvecklare inom Non-profit. Anna har hon en passion för att dela sin egen och andras erfarenhet om att bygga upp sig själva genom en holistisk livsstil och själv-ledarskap och att inspirera till ett mer välmående samhälle. Hon gör frilans-uppdrag inom kommunikation, som skribent, föreläsare och fotograf, när hon inte befinner sig här på Livewell.

Följ henne på Facebook  @ anna.jarphammarLivewell eller Instagram gå till hemsidan för offert på mina tjänster till ditt företag, din hemsida eller annat event.

Mail: anna.jarphammar@gmail.com

Intresserad av att skapa ett samarbete? Jag jobbar gärna med dig som har en genuint likasinnad passion och intresse som du vill förmedla.

Hör gärna av dig! Varma hälsningar Anna

www.annajarphammar.com

————————————–

GDPR
Policydokument för AJ Produktion AB
1. Inledning och syfte
Syftet med denna policy är att säkerställa att JP Produktion AB hanterar personuppgifter i enlighet med EUs dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR). Policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras och omfattar såväl strukturerad som ostrukturerad data.
https://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/strukturerat-eller-ostrukturerat/
Denna policy är förankrad hos alla våra medarbetare.
2. Insamling av information
Vi samlar in information från dig när du ingår avtal med oss, registrerar dig för nyhetsbrev, gör ett köp eller deltar i undersökningar eller tävlingar. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer.
A J Produktion AB vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast en begränsad andel av våra anställda har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad.
3. Användning av information
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:
– Sända dig våra nyhetsbrev.
– Kontakta dig via e-post
– Kunna kommunicera med dig vid köp/avtal inför fotografering/föreläsning/kommunikationsuppdrag/journalistuppdrag eller annat uppdrag som ingår i verksamheten.
– Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning.
– Förbättra vår kundservice.
– Kunna redovisa underlag till skattemyndigheten av bokföringstekniska skäl.
4. Säkerhet
Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.
5. Information till tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.
6. Ta bort information från vår kunddatabas
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och nyhetsbrev. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande. Dina uppgifter kommer därefter att raderas från vår kunddatabas.
Har du handlat av oss eller ingått avtal vid köp av Livewell Stockholms eller AJ Produktions tjänster måste vi spara den information som utgör underlag för ekonomiska transaktioner. Informationen behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.
Stockholm den 16 maj 2018
Med vänliga hälsningar
Anna Järphammar VD
A J Produktion AB