Home Om oss | Nyhetsbrev

Om oss | Nyhetsbrev

Hälsa är så mycket mer än fysisk aktivitet, god sömn och bra kost. Det är att vara medveten om hur vi väljer att leva våra liv, vilket vi får mer energi till när vi stannar upp och hittar tilliten till oss själva. 
Många vet att yoga kan läka våra kroppar och lugna våra själar, att en kombination av västerländskt och österländskt läkekonst är det som kan få oss i balans inifrån och ut. När vi lever med syfte som är nära vår värdegrund kan vi växa som individer.
Här delar vi berättelser med olika livsstils-perspektiv och fördelarna med en hälsosam livsstil och om hur vi kan ta oss närmare våra värderingar.  Målet är att skicka vidare goda exempel till både barn och vuxna och inspireras av det som får oss att må bra – så vi kan skapa ett mer välmående och hållbart samhälle.

 

 

 

Vi delar expertis, artiklar, samtal, ger tips och råd om hållbar (holistisk) hälsa, livsstil och arbetsliv och delar inspirerande samtal och berättelser för att du ska få mer kunskap och insikter om dig själv, din kreativitet, självledarskap och egenvärde.

*Livewell Stockholm inspires to make meaningful choices and to live with intentions. Read interviews and reflect and learn from experts, get insights and words to empower, to improve well-being in our society. And connect with others who feel the same.

 

För att få vårt nyhetsbrev eller komma i kontakt med oss skriv din fråga eller meddelande här:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Do you want to sign up for my newsletter?
[mailpoetsignup your-signup mailpoet_list_1]

 

 

Livewell Sthlm jobbar med gästskribenter som delar erfarenheter, är du intresserad av att skriva för oss, läs mer här och hör gärna av dig! 

Varmt välkomna!

Anna Järphammar har startat Lws | är Certifierad fotograf | och content specialist. Hon jobbar främst med entreprenörer, organisationer och bolag.  Hon är utbildad kommunikationsstrateg/PR Management på Berghs | Har jobbat 18 år inom MTG bl. a. som producent, programledare, projektledare, Head of News.
2009-2010 som verksamhetsutvecklare inom Non-profit. Anna har hon en passion för att dela sin egen och andras erfarenhet om att bygga upp sig själva genom holistisk hälsa och själv-ledarskap och att inspirera till ett mer välmående samhälle. Hon gör frilans-uppdrag inom kommunikation, som skribent och fotograf, när hon inte befinner sig här på Livewell.

Följ henne på Facebook  @ anna.jarphammarLivewell eller Instagram gå till hemsidan för offert för fotografering av ditt företag, din hemsida eller annat event.

Mail: anna.jarphammar@gmail.com

 

Intresserad av att skapa ett samarbete? Vi jobbar gärna med dig som har en genuint likasinnad passion och intresse som du vill förmedla.

Kanske är du en passionerad skribent och vill bidra till bättre folkhälsa och medvetenhet? Eller är du också en kvinna eller man som brinner för kvinnors utveckling och self-care? 

Hör gärna av dig! Varma hälsningar Anna & Co.  

 

www.annajarphammar.com